Activiteiten

De 3Daagse van Scouts en Gidsen Heilig Kruis belooft een echte klapper van formaat te worden. Na de super-editie van vorig jaar, zetten we opnieuw een grote spantent recht op ons terrein, inclusief houten vloer, verwarming en nog veel meer! Het weekend van 23 – 25 september geven we dan samen met jullie het startschot van het nieuwe scoutsjaar.

We voorzien tal van activiteiten, en zetten ze hier voor jullie eventjes op een rijtje:

VRIJDAG 23 september

19.30 KWIS
We zetten het weekend in met een KWIS. Kies je 4 slimste vrienden (max. 5 personen per ploeg) en strijd voor de mooiste prijzen. Heb je geen slimme vrienden, maar kan je wel goed drinken? Kom en strijd dan voor de ‘zuipbeker’. Vorig jaar een prijs gewonnen of er net naast gegrepen? Kom hem dan dit jaar verdedigen of waag een tweede kans. Inschrijving per ploeg: €25.

23.00 3DTD
Na onze KWIS nog geen zin om naar huis te gaan? Nog niet genoeg gedronken? Of geen kwisser maar heb je wel zin om eens langs te komen? Blijf dan gerust nog iets drinken in ons HKafé of dans erop los tijdens de 3D TD! Er staan buiten tafeltjes klaar om rustig van een drankje te genieten en binnen in de tent wordt er een heus feestje gebouwd.
Inkom is gratis.

ZATERDAG 24 september

14.00 Hkafé (doorlopend)
Doorheen de dag is iedereen meer dan welkom om van een fris drankje te genieten op ons HKafé! Ook tijdens de evenementen zullen er enkel tafels binnen en buiten staan waar u gezellig kan gaan zitten en iets kan bestellen!

14.00 KUBB tornooi
Gedaan met kubben in de tuin. Laat zien hoe goed jullie zijn en ga met de Kubb trofee naar huis. Ploegen van 2 tot 5 personen, prijs per ploeg: €7. Schrijf jullie snel in want er is maar plaats voor 16 ploegen.

17.30 KIP en RIB
Zaterdagavond ben je welkom om je maag te vullen met onze befaamde en overheerlijke kippen en ribben. Geen fan van vlees? Kies dan voor een lekkere vegetarische schotel.

Kip of Veggie
Kleine portie €10
Grote portie €15
Rib
Kleine portie €15
Grote portie €18

20.00 DIASHOW
Na het eten kan je genieten van de DIASHOW. We maken het gezellig en blikken terug op vele mooie herinneringen.

22.00 Live band
De bar is doorlopend open.

ZONDAG 25 september

14.00 KOM, KIJK en DOE
Het weekend sluiten we af met onze KOM, KIJK en DOE. Heb je altijd al naar de scouts willen komen maar weet je niet goed wat we allemaal doen? Alle nieuwe en geïnteresseerde leden kunnen op onze KOM, KIJK en DOE komen ‘proeven’ van wat scouting is. Onze huidige leden worden hier ook verwacht.
Bezoek alvast eens onze website:
https://www.scoutsheiligkruis.be/

Gedurende het volledige weekend en alle activiteiten zal de bar steeds open zijn voor drankjes en kleine versnaperingen.

INSCHRIJVEN voor één (of meerdere) activiteiten doe je door het formulier in te vullen of door te mailen naar 3daagse@scoutsheiligkruis.be